DIÓ-VANÍLIA ZÖLDDEL FŰSZEREZVE ( Egy friss tavaszi otthon )

Mivel mostanában sokat kerteltünk, jöjjön most egy kis lakberendezés.
A tavasz jegyében vettük elő ezt az újlipótvárosi gangos lakást, melyet annak idején a Szép Lak oldalain is láthattuk, Kati fotóival.
Kisgyerekes házaspár lakása volt ez is, mint a felújítandó lakásaim nagy része, bár adottságai közel sem olyan kedvezők, mint mondjuk egy budai társasházi lakásnak…ám az álom valóra vált, sok hónapos ötletelés, és kivitelezés után megszületett a friss, tavaszi zöldekkel kiegészített dió-vanília lakás.

A nappali-konyha-étkező terében nem is alkalmaztunk mást, csak és szigorúan ezt a három színt. A zöld szín a textilekben és egyes falsávokban bukkant elő, míg a dió a padlófelületen és a bútorok egy részén.


Akit a részletek is érdekelnek, nézzen be a SZÉ-ÉP bt weblapjára, itt az elejétől a végéig kísérhetik a munkálatokat:
http://www.szeepbt.hu/galeria/category/9-szk-helyen-tagasan-ujlipotvarosi-keszen…s ha már tavaszi ébredésről, születésről van szó, érdekesség kedvéért elárulom a Kedves Olvasónak, hogy a lakásfelújítás végéhez érve megszületett a Házaspár második gyermeke – így az eredetileg 3főre tervezett lakást négyen vették birtokba!
Tervezés, szöveg: P.F.Dia
Fotók: London Kati “
Ez a lakás nekem már akkor is Dia egyik kedvenc munkája volt mikor az újság hasábjain megjelent, és azóta is nagy kedvenc ezért egész biztosan a tavaszi megújulás jegyében az én előszobám is átalakul Diáék segítségével:) Ha elkészül természetesen bemutatjuk az ilyen volt ilyen lett fotókat!
Ezt egyébként mindenkinek bátran merem ajánlani, mert egy kis festékkel, megfelelő textilekkel egy-egy enteriőrt nagyon kevés anyagi ráfordítással, nagyon látványosan át lehet alakítani, hogy egy kis színt vigyünk az életünkbe, hiszen a megújulásra mindig szükség van.
Ha valaki rajtam kívül esetleg kedvet kap, várom a fotókat a totheniko75@gmail címre, ígérem azokat is bemutatjuk, hogy mások is ötleteket gyűjthessenek.
Eni

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: