Rak-lapom.

Hogy miért éppen rak-lapom? Mert a tetejére egy lap kerül, amire azt rakok amit éppen akarok:)
Persze a szóviccet félretéve ez csupán egy közönséges raklap, ami jó fél éve itt figyelt a kertben, és már nagyon kezdenem kellett vele valamit. Lássuk be ez egy szem raklapból nem sok minden lehet, hacsak nem egy függőleges kert, de az már igen igen unalmas. Így esett a választásom a kerti dekorációra, amit oda teszek ahová éppen kedven tartja és nem mellesleg fotós háttérként is tökéletesen funkcionál majd.
Hozzávalók: raklap, csiszolópapír, ecset, 3 különböző színű zöld festék az ombre hatás eléréséhez, sötét és világos rózsaszín, maszkolószalag, stencil, stencil ecset, matt lakk.

Az első fotó szokás szerint lemaradt 🙂 A raklapot egy picit megcsiszoltam, majd a legvilágosabb zölddel nekikezdtem a festésnek.
Itt látszik, hogy a különböző színek hogyan követik egymást. Tökéletesen sima felületen ez még jobban érvényesült volna, de itt a picit rusztikus hatás volt a cél.
Gyors száradás után következett a stencil rögzítése, amit én mindig maszkolószalaggal oldok meg. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.
Stencilecsettel előbb a sötét majd a világos rózsaszín felhordása következett, majd végezetül a levelek.
Ezután már csak a kész felület matt lakkal való kezelése maradt hátra.

Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy csak nekikezdeni volt nehéz, hiszen fél óra leforgása alatt egy sima raklapból, egy mutatós kerti dekoráció született.

A blog Facebook oldalához az alábbi linkre kattintva csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/kreativkert?ref=hl, ahol naponta frissülő tartalommal találkozhatsz. Ha mindennap látni szeretnéd, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót! 🙂 
Képek, kivitelezés: EnArt Design Stúdió

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal, is megosztod.

Eni


Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: