Kulcskérdés avagy régi kulcsok új “ruhában”.

Egy két régi kulcs minden háztartásban fellelhető, ha máshol nem a nagyi “kincses” dobozában biztosan találunk párat. Ha mégsem néhány új kulcs is megteszi, hogy néhány perc alatt egy remek vintage dekorációt készítsünk.
Régi kulcsokat fillérekért akár egy bolhapiacon is beszerezhetünk. Az én beszerzési forrásaim: egri régiségvásárAntik PlaccPecsa bolhapiacLiliomkert termelői piacDekovilág Trade Kft. ahová egy egy vasárnapi program gyanánt is érdemes ellátogatni, már csak a hangulat kedvéért is.
Íme az általam gyűjtött ötletek, meséljenek helyettem a képek:

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés és naponta szeretnél velem “találkozni” a blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz sőt már a nemrég induló Fotóskellékek és dekorációk by EnArt Design oldalon is megtalálsz, amihez pedig ITT tudsz csatlakozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Képek f: Pinterest

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.  ?

Szeretettel,

Eni

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: