Egy csipetnyi tavasz.

Azt hiszem ilyenkor január végén, már mindenki vágyakozik egy kis napsütés és virágillat után, éppen ezért most olyan dekorációkat hoztam, amiket ha elkészítünk pár nap után virágba borulva, illatukkal belengve otthonunkat.

Ráadásul a jó hír, hogy nem kell feltétlenül virágkötőnek lennünk ahhoz, hogy ezeket a kompozíciókat elkészítsük. Csupán egy kis kreativitásra és egy szuper beszerzési forrásra van szükségünk. Ma már szerencsére a legtöbb virágboltban kellékeket is árulnak, de egy egy nagyobb virágcenterben pl. ITT is beszerezhetjük őket. Na és persze a kertben is érdemes körülnézni, vagy akinek nincs kertje egy erdei séta során is kincseket lelhet. Persze azért ne egy láncfűrésszel induljunk útnak, a télen letöredezett gallyak is tökéletesek megfelelnek nekünk.

De nézzük mire is lesz szükségünk: moha koszorú vagy vessző koszorú tetszés szerint, tavaszi hagymások ( jácint, nárcisz, fürtös gyöngyike, krókusz, ágak, gallyak, moha darabkák, fakéreg, csigaházak, tálak, bögrég…. kötöződrót ( lehetőség szerint zöld, hogy belesimuljon a kompozícióba ) ragasztópisztoly.

Ha az alapanyagok beszerzésével megvagyunk, kezdődhet a munka 🙂

Íme néhány inspiráció INNEN.


 

Régebbi posztok melyet ebben a témában ajánlok nektek: Tavaszköszöntő ötletparádé a vintage jegyébenEgy kis tavaszAz első napsugarak.

Ha tetszett a bejegyzés és naponta szeretnél velem “találkozni” a blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz sőt már a nemrég induló Fotóskellékek és dekorációk by EnArt Design oldalon is megtalálsz, amihez pedig ITT tudsz csatlakozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Képek f: Pinterest

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.  ?

Szeretettel,

Eni

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: