Ami az újságból kimaradt.

Régebben úgy gondoltam egy újságot összerakni pofonegyszerű dolog, bár így utólag visszagondolva nem is tudom miért, hiszen közel 10 évig szerkesztettem én is katalógusokat. És hát az X oldal az X oldal, de még ez is jó lenne ha beleférne, még az is jól mutatna….. na jó de akkor mi maradjon ki? Semmi! Szerkesszük át egy kicsit, ezt ide, azt oda és már azt hinnénk készen is van, na ja de közben borul a tematika, a színek, a formák… Szóval mégsem olyan egyszerű történet ez mint ahogy az elsőre látszik, de a végeredmény mindenképpen kárpótol.

Ez csupán egy újság eseté annyiban változik, hogy kapok egy témát, néhány inspirációt és hajrá. Az már ilyenkor teljesen természetes, hogy a nappali az adott téma kellékeiben “úszik” és anya ( ez lennék én ) a földön csúszva- mászva alkot ( minek is nekem asztal? ) és ha valaki megszán egy kis ennivalóval, az is a földön landol mellettem, jó pár csésze kávéval. Egyszóval ilyenkor a káosz az úr. 🙂

Valahogy így, de megnyugtatok mindenkit, ez az állapot csupán két napig tart, mert tovább nem tudom elviselni. 🙂

GYERTYATARTÓ “HORTENZIA” TOJÁSSAL.
Hozzávalók:
natúr gyertyatartó
szürke hobbi festék
fehér hobbifesték
ecset
hungarocell tojás
ragasztó pisztoly
selyem virág
olló
Elkészítés:
A gyertyatartót szürke festékkel lefestjük, majd száradás után egy száraz ecsettel ( száraz ecset technika ) laza mozdulattal felhordunk némi fehér festéket.
A selyemvirágokat ollóval levágjuk a szárukról, majd egyesével ragasztópisztoly segítségével a hungarocell tojásra ráragasztjuk.
HORTENZIA KOSZORÚ.
Hozzávalók:
hungarocell koszorú
szatén szalag
selyem virág ( hortenzia )
olló
ragasztó pisztoly
Elkészítés: A tetszőleges méretű hungarocell koszorút a virághoz színben illó szaténszalaggal körbevonjuk, majd rögzítjük.
A hortenzia fejekről a virágokat ollóval levagdossuk, majd kisebb csokrokba rendezzük. Ezeket a pici csokrokat ragasztópisztollyal sűrűn egymásmellé ragasztgatjuk, úgy hogy mindenhol egyenletesen elfedjük az alapot. Végül egy vékonyabb szalagból elkészítjük a koszorú akasztóját.
RUSZTIKUS LÁDA.
Hozzávalók:
régi fenyő deszkák
hőlégfúvó
pác ( Perla )
festék ( Trikolor aqua matt zománc festék )
ecset
csiszoló papír
Elkészítés:
A fenyőt először csiszolással öregbítjük, majd hőlégfúvóval itt-ott megégetjük a felületét. Ezután következik a pácolás, majd száradás után a festés. Miután teljesen megszáradt újra lecsiszoljuk és  hőlégfúvóval “égetjük”. Csiszolás közben a magasabb rétegről lekopik a festék, a mélyebb rétegben szórványosán benne marad, így alakul ki a rusztikus hatás.
És végül, de nem utolsó sorban ez a vintage konzolasztal, amihez a tükör sajnos fotózásig nem készült el, de majd a következő lapszámig. 🙂
Aki esetleg nem látta a végeredményt, a  Golden Harmony lakberendezési magazin  tavaszi lapszámában megtekintheti.

Ha tetszett a bejegyzés és naponta szeretnél velem “találkozni” a blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz sőt már a nemrég induló Fotóskellékek és dekorációk by EnArt Design oldalon is megtalálsz, amihez pedig ITT tudsz csatlakozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.  ?

Eni

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: