Egy DIY blogger hétköznapjai.

Tudom-tudom mostanában a DIY ötletek és az ezzel kapcsolatos posztok egy ici picit háttérbe kerültek a blogon, aminek több oka is van az egyik egy nem várt betegség, ami közel négy hónapot “rabolt” el az életemből, a másik pedig a házzal kapcsolatos folyamatos munkálatok. Igen sajnos ezekkel a posztokkal is tartozom nektek, de mindent szép sorjában. És persze a fő ok a megélhetés, hiszen minden tévhittel ellentétben a bloggerkedésből nem lehet megélni, bármennyire is ez él a köztudatban, vagy ha mégis akkor én csinálok valamit nagyon rosszul. 😉

Persze mindezt nem panasznak szánom, hiszen számomra az általunk megálmodott és forgalmazott bútorok ( amit szerencsére egyre jobban kedveltek és nagy örömömre, örömünkre egyre több egyéni kéréssel kerestek meg ) menedzselése éppen akkora öröm, mint maga a blog. Azt hiszem ez utóbbi most jutott el arra a szintre, hogy újra több idő jut az egyéb “feladatokra”, mindamellett, hogy megint egy nagyobb volumenű dologba vágtunk bele, de, hogy mi az pontosan, arra még pár napot várnotok kell. Remélem Ti is éppen olyan szeretettel fogadjátok majd, mint ahogy mi készülünk rá és számíthatunk a támogatásotokra.

Na de addig is még ez publikus lesz, egy kis ízelítő, hogy hogyan készülök a nyári posztokra, miközben szó szerint elúszok én is és a konyhám is. 🙂 Itt jegyezném meg ha Ti is ennyire szétszórtak és szeleburdik vagytok mint én, semmi esetre se tervezzetek laminált padlót a konyhába, mert annak bizony nem lesz jó vége. Azt hiszem ha majd eljutok addig a posztig, hogy mit csinálnék másképpen ha újra kezdeném a felújítást, ez igen előkelő helyen szerepelne.

De térjünk vissza az eredeti témához, hogyan is telik egy napom, amikor valamilyen gyors DIY ötletet szeretnék nektek bemutatni. Talán az első szó, ami  ilyenkor az eszembe jut az a káosz. Ma három posztot készítettem elő egyetlen helyszínen, pontosabban kettő, konyha és a kert, amiből ( mivel nem szeretném lelőni a poént ) most csupán egy-egy werk fotót mutatok nektek, a többit majd posztonként.

Első lépésként fotózás a kertben. Ez sima ügy, eltekintve attól, hogy mindig bebiztosítom magam így géppel is és telefonnal is fotózom különböző funkciókban. Egyik a nyakamban, másik a kezemben, ami időnként ennek köszönhetően a földön landol, de szerencsére igen strapabíró darab. 🙂

Közben a konyhában is zajlanak az események, lehetőleg minél gyorsabban ( szintén két géppel, szintén több funkcióban ) mert a nagy melegben gyorsan hervadnak a hozzávalók.

Eközben kint a lugas alatt már szárad a szélcsengő ( erről képet majd csak az adott posztban mutatok ) igen ám, de mielőtt elteszem a festékeket, azokat is be kell fotózni, így gyorsan helycserés támadás a pulton és máris a festékeké a főszerep.

Ezeket a festékeke aki még nem ismeri mindenképpen próbálja ki, mert hihetetlenül gyorsan lehet velük dolgozni és nem mellesleg vízbázisúak.

Azt hiszem lassan már lassan két éve, hogy “teszteltem” őket, a tapasztalataimról ITT olvashattok.

De ha már a szélcsengőkhöz elővettem a kagylókat és nyár és tengerpart….egy újabb ötlet, újabb fotózás, megint mindent félre az útból. Elkészül az újabb werk fotó.

Hogy ebből mi lesz? Hamarosan ez is kiderül. 😉 Azt már nem is részletezem, hogy újabb fotók, újabb szemszögekből… Hány géppel is? 😉  Mire ehhez a fázishoz érek és elkészülök mindhárom poszt képanyagával tényleg teljes a káosz és vészesen hervadnak a virágok is, így sürgősen cselekedni kell. Igen ám, de azon az átkozott üvegen van egy csap ( a gyengébbek kedvéért feliratozva, de úgy látszik vészesen felejtem az angolt ) és úszok én is és már tényleg úszik a konyha is.   🙄

Ez bizony nyitva maradt.  🙂

Azt hiszem itt van az a pont amikor jobb abba hagyni a munkát, persze csak egy gyors konyhapult, konyhaszekrény és padlófeltakarítás után, ami úszik a cukros ( esetemben édesítőszeres ) limonádéban.

Ha kellőképpen felkeltettem az érdeklődéseteket és kíváncsiak vagytok a diabetikus limonádé receptjére, na meg a kerti dekorációkra, akkor időnként kat. a blogra ígéretemhez híven igyekszem minél előbb megírni őket.

A blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz, amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

 

Egyéb érdekes információkért pedig érdemes ellátogatni az Instagram  (enartds ) oldalamra, ahol sehol máshol nem látható tartalommal is találkozhattok. 😉

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.  ?

Szeretettel,

Eni

 

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: