“Filléres” gardrób megoldások.

Az én mini gardróbomról már írtam nektek, ( ITT olvashattok róla ) amivel kapcsolatban igen sok visszajelzést kaptam, amikre igyekszem válaszolni. Nos amit többen kérdeztetek az ágyneműk, törölközők, nagykabátok, cipők…. Ezt nyilván többféleképpen meg lehet oldani, nálunk ezek mindenkinek a saját szobájában vannak a saját szekrényében, így mindenki csak kiveszi amire éppen szüksége van. Végül is miért ne lehetne a gyerkőc szobájában az ágyneműje, törölközője, de akár a kabátja is. Nálunk pedig mindezek az ágynemű tartóban kaptak helyett, a tartalék ágyneműk mellett, hiszen beágyazni nemigen szoktam, csupán elrendezem az ágyneműt és “kap” egy szezonális ágytakarót. Minden mást elrejt a már említett függönnyel elrejtett ” gardrób”, ami esetében a függöny szintén évszakonként cserélhető, így egy picit mindig más hangulatát mutatja a szoba. Az enyémen kívül most összegyűjtöttem néhányat, ezek közül biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

Ugye, hogy mennyi ötletes megoldás van?

Némelyiket mi magunk is el tudjuk készíteni, csupán egy kis lendület és kreativitás szükséges hozzá. Egyetlen hátrányuk a makulátlan rend, mert ebben az esetben nincs ajtó ami “ápol és eltakar”. Remélem sikerült egy kis kedvet csinálnom ezekhez a “mini gardróbokhoz”, amik használatával egy szellős és praktikus enteriőrt tudunk kialakítani, a hálószobában található hatalmas szekrény monstrumok nélkül.

Ha tetszett a bejegyzés és naponta szeretnél velem “találkozni” a blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.  ?

Képek f: Pinterest

Szeretettel,

Eni

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: