Könyv “született”.

Lassan több mint két év telt el azóta, hogy megcsörrent a telefonom és a a Cser Kiadó munkatársa arról érdeklődött lenne e kedvem könyvet írni? Bár akkor már három éve blogoltam és 15 éve tartottam kézműves foglalkozásokat ( mai divatos nevén nevezve workshopokat ) mégis azt gondoltam ez valami vicc. Még a személyes találkozó után is csupán néhány embernek mertem elmondani mibe is “keveredtem” pontosan.

Mindenesetre a kiadó és a szponzoraim: Decor Labor,  aki a stencilek nagy részét biztosította ( ezeket a könyvben külön jelöltem) és a Pentacolor Kft. szerencsére bíztak bennem. Így született meg a könyv “váza” még 2015-ben, ami különféle technikai okok miatt picit csúszott, ezért csupán idén augusztusban került nyomdába. Viszont ezután nagyon felpörögtek az események és szeptember 7-én végre boltokba került. Na én ezen a ponton hittem el igazán, hogy megcsináltam.:)

Na de hogyan kerültek képbe a szponzorok?

A Decor Laborral még 2014-ben kezdtem el együtt “dolgozni”, mikor Magyarországon szinte elsőként kezdtek el meseszép stencileket gyártani. Ebben az időben több poszt is született, ezekről ITTITT ITT, és ITT  olvashattok.

A Pentacolor Kft. nagyszerű termékeit egy blogger találkozó keretein belül ismertem meg, aminek a szervezéséért külön köszönet Juditunak, akinek a blogját és a munkásságát gondolom senkinek sem kell bemutatni.:)

Ezekről a termékekről is több poszt született, most csak a legolvasottabbat említem, ami ITT találtok.

És egy kis kedvcsináló a könyvhöz, aminek nem csak a szerzője voltam, hanem a styling-bón és a fotózásól is kivettem a részemet, ami hatalmas megtiszteltetés számomra, hiszen a könyv többi részét Csigó Tamás, aki igen elismert szakember fotózta.

És a végeredményt, amit tényleg még a mai napig alig hiszek el.:)

A könyvet az alábbi linkre kattintva tudjátok megrendelni most 20 % kedvezménnyel: http://cserkiado.hu/kreativ-konyvek/a-stencilezes-alapjai-szines-otletek-125-9789632782546-14544.html

Illetve megtaláljátok a nagyobb könyvesboltokban, kézműves üzletekben.

Ha tetszett a bejegyzés és naponta szeretnél velem “találkozni” a blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.  ?

Szeretettel,

Eni

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: