Levendula egy kicsit másképp.

Gondoltatok már arra, hogy a levendulára másképpen tekintsetek mint egy illatos lila virágra? Nos ha eddig nem, most ideje megtenni. 😉 Rendkívül finom, “fáradt” árnyalataival nem is gondolnátok mennyi féle enteriőrben megállja a helyét, csupán a megfelelő árnyalatot kell megtalálnunk. De ahogy mondani (írni) szoktam, meséljenek helyettem a képek.:)

Az egészen halvány púderes árnyalattól a sötét liláig kedvünkre válogathatunk a színpalettán.
Mint ahogyan ezen az ötlettáblán is látható, sötétebb színei remekül mutatnak ha ezüsttel párosítjuk. Ez remek választás azok számára akik nem merik rögtön levendula színűre mázolni a lakást.
Szintén egy lágy, púderes változat amivel nem lehet nagyot tévedni.
Egy igazán romantikus enteriőr, púder lila falakkal.
A bátrabbak akár bútorszöveten is bevállalhatják, de érdemes az ágy mögötti egyedi falat is szemügyre venni.
Modern mégis rendkívül romantikus hatást is el tudunk vele érni, de vigyázat ehhez már alaposabb tervezésre van szükség, egyéb esetben könnyű mellé nyúlni.
Amire biztosan senki nem számított.:) Egy modern letisztult környezetbe is bátran beilleszthetjük, ezzel a finom árnyalattal biztosan nem fogunk mellé lőni.

Ha megtetszett valamelyik enteriőr, ne feledjétek a tökéletes otthon alapja, bármilyen színről is legyen szó, az alapos tervezés! 😉

A tökéletes tervezésről azaz a Mood board készítésről ITT olvashattok Erika ( Lakástuning ötletek by Erika ) jóvoltából.

Ha tetszett a bejegyzés és naponta szeretnél velem “találkozni” a blog facebook oldalához ITT csatlakozhatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként!!! ( így tuti nem maradsz le a friss posztokról, program ajánlókról ) illetve feliratkozni a blogra, hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Képek forrása: Pinterest

Szeretettel,

Eni

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

%d blogger ezt szereti: